Rendőri razziák a Nyíregyháza-Diósgyőr meccs előtt

Rendőri razziák a Nyíregyháza-Diósgyőr meccs előtt

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain vasárnap, a Nyíregyháza-Diósgyőr labdarúgó-mérkőzés napján, mivel a rangadóra várhatóan sok vendégszurkoló indul útna.

Egyedné Novodonszki Éva közölte: Nyíregyházán rendezik meg április 17-én délután a Nyíregyháza Spartacus SC – DVTK NB II. labdarúgó-mérkőzést. A vendégszurkolók közül sokan szervezetten, vonattal vagy bérelt buszokkal utaznak, de több százan vélhetően egyénileg, személygépkocsikkal fogják a mérkőzés helyszínét megközelíteni.

A mérkőzés napján a rendőrség Miskolc, Tiszaújváros és Szerencs területén fokozott ellenőrzéseket hajt végre. A miskolci Tiszai pályaudvarról fél 12-kor induló vonatszerelvényhez a MÁV különkocsikat csatol, amelyekre csak érvényes jeggyel lehet felszállni, ezeket ajánlott elővételben megvásárolni - mondta a szóvivő. Kitért arra, hogy a rendőrség megfelelő módon biztosítja a vonattal, illetve autóbuszokkal érkező DVTK-szurkolók kísérését.

Egy korábbi Nyíregyháza - Diósgyőr összecsapás
©

A rendőrség minden, a törvények által biztosított lehetőséget igénybe vesz majd a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében - hangsúlyozta a szóvivő.