szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szolgáltató állítólag blokkolja a kimenő hívásokat.

Tavaly októberben derült ki, hogy nagy a gond a Magyar Ökölvívó Szakszövetségnél (MÖSZ), amelynek költségvetésében 348 millió forintos hiány keletkezett a rongyrázós augusztusi ifjúsági bokszvébé megrendezése után. A Bors most arról ír, hogy a szövetség alkalmazottai már mobiltelefonálni sem tudnak, a szolgáltató ugyanis, amellyel a szervezet szerződött, blokkolta a kimenő hívásokat.

A lapnak a MÖSZ korábbi, jelenleg tiszteletbeli elnöke, Csötönyi Sándor arról panaszkodott, hogy nem tudja visszahívni az illetékeseket az Európai Bokszszövetségnél (EBUC), amelynek moszkvai kongresszusára kell majd utaznia februárban.

„Írásban befutnak hozzám az előzetes anyagok, de azokra szóban nem tudok reagálni az EUBC felé. Bízom benne, hamarosan rendezik a számlát, és végre kapcsolatba léphetek kollégáimmal. Legutóbb a szövetségi irodából próbálkoztam, de csak a hazai városi vonalak működnek” – magyarázta a lapnak Csötönyi.

A MÖSZ elnöke, Erdei Zsolt – akinek a hatalmas költségvetési hiány nyilvánvalóvá válása után az elnökség megvonta az aláírási jogát – azt mondja, az ő mobilja működik, mert nem a „szövetség kontójára telefonálgat, saját zsebből fizeti a számlát”.

Csötönyinek a Bors szerint azt tanácsolta, tegyen ő is így. „Feltételezem, annyira azért ez nem esik majd a nehezére. Lépjen kapcsolatba úgy az EUBC embereivel!”

Frissítés

A Bors cikkének megjelenése után az Index elérte Erdei Zsolt aki tagadta, hogy korlátoznák a szövetség dolgozóinak mobilhívásait. Az elnök azt mondta: „akinek szövetségi ügyben van dolga, az nyugodtan használhatja a szövetség előfizetéses mobiltelefonjait”.

Az Indexnek Erdei megerősítette Csötönyinek adott tanácsát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Háromszor jobb-e a háromszor drágább tévé?

Háromszor jobb-e a háromszor drágább tévé?

Ritka fehér pingvint láttak a Galápagos-szigeteken – videó

Ritka fehér pingvint láttak a Galápagos-szigeteken – videó

Új otthona felé tart „a világ legmagányosabb elefántja”

Új otthona felé tart „a világ legmagányosabb elefántja”