szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Paolo Maldini és fia, Daniel Maldini is elkapta a fertőzést.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Közleményben tudatta az AC Milan futballklub, hogy volt játékosa, a jelenlegi technikai igazgató Paolo Maldini koronavírus-fertőzött, csakúgy mint fia, Daniel.

Mint írják, Maldini megtudta, hogy egy vírusfertőzöttel került kapcsolatba, ezután tünetek jelentkeztek rajta, és tesztet végzett, amely pozitív lett. Ugyanígy csatár fia, Daniel, aki egyébként nemrég csatlakozott a Milan első csapatához.

Azt írják, mindketten jó egészségi állapotban vannak, és miután már két hete egyébként is házi karanténban vannak, az előírások betartásával, folytatják ezt addig, amíg a gyógyuláshoz erre szükség van.

Legutóbb szombaton este Paulo Dyabala, a Juventus argentin támadója közölte, hogy barátnőjével együtt elkapták a vírust, de ők is jól vannak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!