szerző:
hvg.hu/MTI
Tetszett a cikk?

Arról áprilisban döntenek, hogy lehetnek-e nézők az Európa-bajnokságon.

A rendezőkkel folytatott megbeszélést követően az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) továbbra is kitart amellett, hogy az egy évvel elhalasztott Európa-bajnokságot az eredetileg kijelölt 12 város rendezze meg, és arról is, hogy újabb halasztás már ne legyen, idén június 11-e és július 11-e között játsszanak.

Az UEFA honlapján megjelent közlemény szerint arról áprilisban dönthetnek, hogy szurkolókat beengedhetnek-e, és ha igen, akkor hány néző lehet.

Az UEFA a várakozások szerint márciusban dönt véglegesen a torna sorsáról. Ceferin korábbi nyilatkozata szerint a lakosság átoltottsága kulcsfontosságú ahhoz, hogy az eredeti terveknél maradjanak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ibrahimovic ott lesz a közönség nélküli sanremói dalfesztiválon

Ibrahimovic ott lesz a közönség nélküli sanremói dalfesztiválon

Világító cápákra bukkantak a tudósok Új-Zélandnál

Világító cápákra bukkantak a tudósok Új-Zélandnál

Mégis bevásárolt Szputnyik V-ből Szlovákia

Mégis bevásárolt Szputnyik V-ből Szlovákia