szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szűk családi és baráti körben, Kiss-Rigó László püspökkel.

A Szent István Bazilikában vettek végső búcsút szűk családi és baráti körben Puhl Sándortól, a világ egykori legjobb labdarúgó-játékvezetőjétől, a magyar szövetség (MLSZ) játékvezetői bizottságának alelnökétől.

Az MLSZ a honlapján számolt be a szertartásról, amelyet Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyés püspök tartott, és amin jelen volt a szövetség vezetése, így Csányi Sándor elnök és Vági Márton főtitkár is. Az MLSZ nevében Berzi Sándor alelnök mondott búcsúbeszédet – írták.

Puhl Sándor olyan bíróként vált legendává, aki nem csinált nagyobb ügyet a világbajnoki döntőből, mint egy Vasas–Csepelből, egy olyan Kelet-Magyarországi vagányként, aki nem ijedt meg Roberto Baggiótól sem – írtuk róla nekrológunkban:

Meghalt a bíró, aki nem csinált nagyobb ügyet a világbajnoki döntőből, mint egy Vasas-Csepelből

Nagyon fog hiányozni Szoboszlai Dominik az Európa-bajnokságon, de Marco Rossi csapata épp idén mutatta be több alkalommal, hogy nélküle is képes meggyőző teljesítményre. A fogadóirodák szerint a magyar válogatott a mezőny leggyengébb csapata, pedig sokkal erősebb és kiegyensúlyozottabb a keret, mint 2016-ban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!