szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Oldalainkon jó pár olyan megoldást bemutattunk (például itt , itt  és itt ), amelyekkel gépünkre vihetjük kedvenc...

 Oldalainkon jó pár olyan megoldást bemutattunk (például itt , itt  és itt ), amelyekkel gépünkre vihetjük kedvenc Youtube-videóinkat, vagy -zenéinket. Azt hihetnénk, a fejlesztők fantáziáját már nem is izgatja a téma, ám időről-időre remek gyöngyszemekre lehet bukkanni.
Ezek közé tartozik a Youtube Song Downloader nevű program, amely ingyenesen letölthető innen (Windows XP-re, Windows 7-re és Windows Vistára).
Letöltés után, az .exe fájlra kattintva kell telepíteni gépünkre a programot. A zavartalan működéshez a .Net Framework 4.0 keretrendszerre is szükség van. Ha ez nincs a gépünkön, a program felajánlja a telepítését, fogadjuk el.

Ahhoz, hogy használni tudjuk a programot, szükségünk lesz egy kódra, de nem kell megijedni, egy egyszerű, ingyenes regisztráció fejében e-mailben megkapjuk ezt.

Egy rövid regisztráció után e-mailben kapjuk meg a kódot

Végre birtokba vehetjük a programot. Első lépésben érdemes elvégezni néhány beállítást a Settings opciónál. Megadhatjuk a favorizált videoformátumot (avi, mp4, flv), az MP3 minőségét, illetve azt is meghatározhatjuk, hogy milyen mappába töltse le a program a videót, és milyenbe a zenét.

A Search albums opcióval komplett albumokra is kereshetünk

A legfontosabb menüpont a továbbiakban a Search (keresés) lesz, hiszen ide írhatjuk be annak a videónak a nevét, amelyre kíváncsiak vagyunk. A szoftver egyébként lsitát is felkínál a keresési eredményekből, s természetesen valamennyibe belehallgathatunk, valamennyit megnézhetjük, nehogy zsákbamacskát vegyünk. A címekre ráállva még egy nézőkép is segíti az eligazodást.

Valamennyi találatnál kép is segíti a tájékozódást

Ha megtaláltuk a minket érdeklő videót, akkor vagy a Download Music vagy a Download Video gombra kell kattintanunk, attól függően, hogy a zenére vagy a videóra vagyunk-e kíváncsiak. Ha a Download Music & Video lehetőséget választjuk, külön lejön a zene, és külön a videó (persze zenével együtt). Megjelenik a Download started felirat, majd elkezdődik a letöltés. Ennek állapotáról folyamatosan tájékozódhatunk, ha a bal oldali Download gombra kattintunk. Egyszerre több letöltést is indíthatunk, és a fájlok viszonylag gyorsan megérkeznek az előre beállított mappákba.
Összességében elmondható, hogy bár több Youtube-letöltést segítő programot, szolgáltatást próbáltunk, ennyire kezes szoftverrel talán még nem találkoztunk. Annak a számítógépén, aki szereti a Youtube-videókat, mindenképpen ott a helye!


 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Több mint 32 ezer új fertőzöttet találtak Törökországban egy nap alatt

Több mint 32 ezer új fertőzöttet találtak Törökországban egy nap alatt

A törékeny dívától Csámpás Roziig - a sokszínű Pécsi Ildikó

A törékeny dívától Csámpás Roziig - a sokszínű Pécsi Ildikó

Alig néhányan hisznek abban, hogy Szájer "házibuliban" járt

Alig néhányan hisznek abban, hogy Szájer "házibuliban" járt