Itt a világ legkisebb cserélhető objektíves fényképezőgépe

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

Az új, 16 millió képpontos képérzékelő, a villámgyors autofókusz és a Full HD AVCHD videofelvételi funkció kiváló...

Az új, 16 millió képpontos képérzékelő, a villámgyors autofókusz és a Full HD AVCHD videofelvételi funkció kiváló választássá teheti utazáshoz (is) ezt a kis méretű gépet.
A Panasonic Lumix G Micro System család legújabb tagja megváltoztatja azt a képet, ahogyan a minőségi fényképezőgépeket eddig elképzeltük. A DSLR fényképezőgépekben alkalmazott tükörszerkezet elhagyásával megnyílt az út a lényegesen könnyebb, jóval kisebb méretű, mégis kitűnő fogást biztosító készülékházak kialakítása előtt. Az elődjénél is 25%-kal kisebb G3-at már nem lesz teher cipelni az úton.

Az autofókusz a képet 0,1 másodperc alatt élesre állítja, ami a maga nemében világrekordnak számít. A nagysebességű sorozatkép funkcióval másodpercenként több képet is készíthetünk gyorsan mozgó tárgyakról a gép által nyújtott maximális felbontással. Akár fej fölött fotóznánk egy koncerten, akár portrét kívánunk megörökíteni a szemhez közel tartott készülékkel, az élességállításhoz használhatjuk az elektronikus keresőt vagy a nagyfelbontású, kihajtható és nagy szögben elforgatható LCD-képernyőt.

Főbb jellemzők
A 16 millió képpontos, négyharmados Live MOS képérzékelővel, a villámgyors autofókusszal részletgazdag fotókat készíthetünk. Elődjénél, a LUMIX G2-nél 25%-kal kisebb méretének, mindössze 336 grammos tömegének és a biztonságos fogást nyújtó markolatnak köszönhetően a G3 kiváló választás utazáshoz.

A beépített elektronikus keresővel a szemhez közel emelt készülékkel fotózhatunk portrékat szikrázó napsütésben is, míg a kihajtható és nagy szögben elforgatható LCD-érintőképernyő a fej fölötti vagy talaj közeli fotózás szabadságát kínálja.
A G3 Intelligens Automata Plusz (iA+) funkciója már az első pillanattól kezdve garantálja a nagyszerű végeredményt. Az autofókusz egyetlen érintéssel beállítható, az arcfelismerő megjegyzi barátaink portréinak beállításait, míg az intelligens motívumprogram-választó önműködően kiválasztja a megérintett témának legmegfelelőbb felvételi módot.

A Full HD AVCHD videofelvételi minőség, a hosszú felvételi idő és az intuitív vezérlés a tökéletes mozgóképfelvételek biztosítéka.

Hozzászólások