szerző:
hvg.hu

Egyre többet tudunk a OnePlus hamarosan érkező csúcstelefonjáról, legutóbb például az derült ki, hogy lesz egy „rivális-riogató” jellemzője.

Október 30-án mutatja be New Yorkban a OnePlus legújabb telefonját, a OnePlus 6T-t, amelyről már elég sok minden tudható. Például hogy az ujjlenyomat-olvasó a kijelző alá kerül, és kisebb lesz a szenzorsziget, mint elődjénél, a OnePlus 6-nál. Nagyobb akkumulátort kap, viszont nem lesz rajta 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó. Három memóriaopció közül lehet majd választani: 6 GB + 128 GB, 8 GB + 256 GB és 8 GB + 512 GB.

Lesz egy különlegessége is, mégpedig hogy alapból az Android 9.0 Pie rendszerrel érkezik. És ez bizony különlegesség, mert sok androidos csúcstelefon egyelőre még vár rá (no nem a legújabb Pixelekre gondolunk,viszont az LG V40 még sorban áll), igaz, a napokban bejelentett Huawei mobilok - üdítő kivételként - élből megkapták.

©

Arra, hogy a OnePlus 6T a legfrissebb Androiddal érkezik, a cég társalapítója és vezérigazgatója, Pete Lau utalt a Weibón, válaszolva egy felhasználói kérdésre, ami azt firtatta, mikor kaphatja meg végre az Android 9-et a OnePlus 5 vagy a OnePlus 3. A régebbi OnePlus-telefonok frissítése eltarthat egy ideig – derül ki a válaszból, viszont a OnePlus 6 már frissíthető, ugyanis egyike volt az év elején az Android P bétát támogató eszközöknek.

Visszatérve a OnePlus 6T-re: állítólag ez lesz a gyártó eddigi legdrágább telefonja, ám ez a konkurens modellekhez képest még így is jóval alacsonyabb árszintet jelent. Az alapmodell körülbelül 516 dollárnak (145 ezer forintnak) megfelelő összegbe fog kerülni, a két másikért 516 dollárt (156 ezer forintot), illetve 611 dollárt (170 ezer forintot) fognak kérni. A tavalyi OnePlus 6 modellek közül a legolcsóbb 475 dollár (133 ezer forint), a legdrágább 597 dollár (168 ezer forint) volt.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Bomba robbant az egyik leghíresebb nápolyi pizzéria előtt

Bomba robbant az egyik leghíresebb nápolyi pizzéria előtt

Péterfalvi: Nem tartozik az adatvédelmi hatóságra, ha a tüntető diáklány tanulmányi eredményeiről ír a pártsajtó

Péterfalvi: Nem tartozik az adatvédelmi hatóságra, ha a tüntető diáklány tanulmányi eredményeiről ír a pártsajtó

"Ez kivégzés volt" – címlapokon a történelmi Brexit-szavazás

"Ez kivégzés volt" – címlapokon a történelmi Brexit-szavazás

Vége az importautó-őrületnek?

Vége az importautó-őrületnek?

A királynő is menstruál, még egy filmben is

A királynő is menstruál, még egy filmben is

Kiengedték a kórházból Niki Laudát

Kiengedték a kórházból Niki Laudát