szerző:
hvg.hu

Egészen mostanáig úgy tűnt, a Huaweié lesz az első Infinity O kijelzős telefon, azonban a Samsung egy egész héttel megelőzheti.

Kikerült egy kép a kínai közösségi oldalra, a Weibóra a Huawei Nova 4 telefon megjelenési időpontjáról. S mivel ez a készülék várhatóan Infinity O kijelzővel jelenik meg (az ilyen megjelenítőn már nincs szenzorsziget, valójában egy kis lyuk van a kijelzőn, ez alá, a kijelzőbe kerül az előlapi kamera, és így nagyobb lehet a hasznos display-felület), néhány óráig úgy tűnt, a világ első ilyen telefonja lehet, és maga mögé utasítja a Samsungot a technológia bemutatását illetően.

Azonban azóta egy újabb poszter tűnt fel a Weibón, a kép egy ugyancsak Infinity O kijelzős Samsung-telefont mutat: e szerint a Galaxy A8s pontosan egy héttel korábban, már december 10-én megjelenik, szóval egy teljes héttel megelőzi a sokáig esélyesebbnek tartott Huaweit.

©

Egyébként mindkét telefon kijelzőjét a BOE Display készíti, bár úgy hírlik, a Samsungé prémiumabb kivitelű lesz. Ami a specifikációkat illeti: a Galaxy A8s-nek állítólag 6,3”-es, 2340 x 1080 pixeles, 19,5:9 arányú LCD-kijelzője lesz. A motorháztető alatt Snapdragon 710 lapkakészlet dolgozik majd 6 GB RAM-mal. A 24 MP-es kamera bele lesz ágyazva a kijelzőbe, a hátoldalra pedig triplakamera kerül. Többen is úgy vélik, a Samsung elsősége akár megmentheti a cég mobilrészlegének vezetőjét a távozástól.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
23-an fagytak halálra eddig ezen a télen

23-an fagytak halálra eddig ezen a télen

Pörgős napot ígért a német gyógyszergyár, megbüntették érte

Pörgős napot ígért a német gyógyszergyár, megbüntették érte

Gyengül a font a dollárral és az euróval szemben

Gyengül a font a dollárral és az euróval szemben

Két nap alatt két medvét is elgázoltak az erdélyi utakon – videó

Két nap alatt két medvét is elgázoltak az erdélyi utakon – videó

A Magyar Idők betámadta az MTA tudósait

A Magyar Idők betámadta az MTA tudósait

Videó: Halld meg a hangunk, Orbán!

Videó: Halld meg a hangunk, Orbán!