szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Valve CS:GO nevű játéka eddig sem volt drága, a kiadó azonban úgy döntött, teljesen ingyenessé teszik azt. Emellett a manapság nagyon kedvelt battle royale módot is megkapta.

A Counter-Strike igen népszerű videojáték, az ezredforduló környékén megjelent első verziók óta több kiadást is kapott, ezekkel még most is nagyon sokan játszanak.

A Global Offensive című epizódot hat esztendeje, 2012-ben készítette el a Valve. A program néhány ezer forintért cserébe volt beszerezhető a Steam áruházban, azonban a kiadó úgy döntött:

nem csak ingyenessé teszi azt, új játékmódot is készítenek hozzá.

Ez pedig a mostanság nagyon népszerű, battle royale nevű funkció lett, amely az év androidos játékának választott PUBG, továbbá a szintén felkapott Fortnite alapja is.

A Danger Zone-ra keresztelt új játékmódban a fejlesztők bejelentése szerint egyénileg 15 ellenféllel, ha csapatban, akkor 17 másik ellenséges játékossal kell megküzdeni. 10 perces meccsekről van szó, amelyek során a játékosoknak a földön talált holmikat és fegyvereket felhasználva kell túlélniük.

Mindenki, aki már rendelkezik a CS:GO-val, egy játékon belüli jelvényt, valamint Prime státuszt kap. Vagyis a Valve azoknak is kedveskedik, akik korábban pénzt adtak a program számítógépes változatáért.

A játék már most ingyenes, a Steam áruházból azonnal tölthető.

Ha máskor is tudni a videojátékos világ fejleményeiről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
120 ezer éves emberi lábnyomokat találtak Szaúd-Arábiában

120 ezer éves emberi lábnyomokat találtak Szaúd-Arábiában

Mészáros Lőrinc: Gyurcsány és Medgyessy ledarálta a magyar építőipart

Mészáros Lőrinc: Gyurcsány és Medgyessy ledarálta a magyar építőipart

Drónokkal figyeltetnék a forgalmat, így gyorsan át lehetne kapcsolni a jelzőlámpákat

Drónokkal figyeltetnék a forgalmat, így gyorsan át lehetne kapcsolni a jelzőlámpákat