szerző:
hvg.hu

Nagyjából két hónap múlva rántja majd le a leplet a Samsung a 2019-es csúcsmobiljáról, de úgy tűnik, a készüléket a kiszivárgott fotókon már most meg lehet nézni.

Az év vége közeledtével egyre nagyobb figyelem összpontosul a következő év elejére, a január-február-március ugyanis igen sűrű lesz a mobilipar szempontjából. A cégek sorra mutatják majd be az új csúcsmobiljaikat, köztük a Samsung is, amely a hírek szerint február közepére időzíti a Galaxy S10 leleplezését.

Azt már eddig is hallani lehetett, hogy többféle változat is készül a mobilból, és már egy koncepciókép is napvilágot látott, ezúttal azonban egy olyan fotó került elő, amin a Samsung Galaxy S10+ látható.

©

Ha valóban a Galaxy S10+ látható a képen, akkor ez valószínűleg a "normál" modell, a pletykák szerint ugyanis az 5G-képes változat négy kamerát kap majd a hátoldalára.

Ezek alapján az a hír is igaznak bizonyulhat, hogy a Galaxy S10 hátlapi kamerái nem függőlegesen, hanem egymás mellett, vízszintesen helyezkednek el a mobilon. Emellett úgy tűnik, az ujjlenyomat-olvasót a kijelzőbe építik be, a hátlapon ugyanis ilyesmit egyáltalán nem lehet látni.

Mindezek mellett egy videó is előkerült, amin elvileg az 5G-képes Galaxy S10 látható.

Ezek alapján úgy tűnik, a mobil elölről nagyban hasonlít a Galaxy S9-re: a kijelző körül ott a keret, így nincs notch sem.

©

Eközben készült már egy renderelt kép a korábbi pletykák alapján az S10+ elejéről, ami ezek alapján Infinity Flex Display-jel érkezhet.

©

Sőt, valaki már azt állította, hogy a valódi S10+ van a kezében, és erről fotókat is készített – írja a GSMArena.

©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Na, milyen volt Afrika? Film készül Széchenyiről, a híres magyar vadászról

Na, milyen volt Afrika? Film készül Széchenyiről, a híres magyar vadászról

Lázár János mezítláb és hegymenetben kezdi a napot – fotók

Lázár János mezítláb és hegymenetben kezdi a napot – fotók

Teljes kijelzős, 48 megapixeles mobilt villantott a Honor

Teljes kijelzős, 48 megapixeles mobilt villantott a Honor

Tusk: Nem lehet újratárgyalni a Brexit-megállapodást

Tusk: Nem lehet újratárgyalni a Brexit-megállapodást

Videó: Ömlik a láva az Etnából

Videó: Ömlik a láva az Etnából

NASA: elhagyta a Naprendszert a Voyager–2, már a csillagközi térben utazgat

NASA: elhagyta a Naprendszert a Voyager–2, már a csillagközi térben utazgat