szerző:
hvg.hu

Az év egyik izgalmas technológiai eseményét a Samsung se hagyja ki, három új monitort is visz magával Las Vegasba. Köztük egy olyat, amely a kis munkafelülettel rendelkezők számára lehet ideális társ.

Akik számítógépen dolgoznak, jól tudják, mekkora kihívás tud lenni, hogy úgy rendezzék el asztalukat, hogy azon minden, beleértve egy nagyobb monitor is elférjen. A Samsung erre a gyakori problémára találta ki Space Monitor nevű újdonságát, amely egy helytakarékos monitor.

Az eszköz érdekessége, hogy bármekkora felületre is helyezze az ember, alig foglal helyet, ugyanis úgy alakították ki, hogy szorosan a falhoz simuljon. Ha pedig olyan munkához kell, amikor közelebbről kell nézni valamit, vagy tulajdonosa mozizna rajta, egyszerűen csak le kell hajtani:

A kábeleket a Samsung ügyesen a megjelenítő talapzatába építette, így semmi nem zavarhat be. Az eszköz csavaros megoldással rögzíthető az asztalhoz. Ez némiképp problémát jelenthet, így ugyanis csak olyan felületnél használható, ahol van elég hely az asztal szélein, máskülönben nem lehet odacsavarozni.

©

A gyártó kétféle méretben, 27 és 32 colos verzióban adja ki újdonságát, utóbbi már 4K felbontású. Ára egyelőre nem ismert. A jövő héten startoló CES 2019 technológiai szakkiállításon a termék mellé két másik monitort, egy játékosoknak, és egy mindennapi használatra szánt modellt is elvisz a cég.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Megszületett Kovács Katalin második gyereke

Megszületett Kovács Katalin második gyereke

16 szerencsétlenül járt hegymászó holttestét hozzák le a Mount Everestről

16 szerencsétlenül járt hegymászó holttestét hozzák le a Mount Everestről

Így fog kinézni a kézben: lefotóztak egy Galaxy S10+-t

Így fog kinézni a kézben: lefotóztak egy Galaxy S10+-t

Szabadon engedték a nemi erőszakkal vádolt Chris Brownt

Szabadon engedték a nemi erőszakkal vádolt Chris Brownt

Videó: ilyen előzést se láttunk még közúton

Videó: ilyen előzést se láttunk még közúton

Egyre több magyar megy Ausztriába dolgozni

Egyre több magyar megy Ausztriába dolgozni