szerző:
hvg.hu

Az eddig kiszivárgott információk alapján úgy tűnik, "visszalép" egyet a Huawei, és újra tesz "rendes" fülhallgató-csatlakozót a mobiljába.

Az elmúlt hetekben már több pletyka is napvilágot látott azzal kapcsolatban, hogy milyenek lehetnek a Huawei 2019-ben érkező (csúcs)mobiljai. Hallhattunk már arról, milyen kamerát kaphat a P30, és láthattunk már képet is a készülékekről. Most ismét a P30-ról kapott szárnyra egy érdekes részlet.

A 91Mobiles a kiszivárgott információk alapján készített néhány képet arról, milyen lehet a soron következő csúcsmobil, a P30 Pro kistestvére, emellé pedig egy videót is összeraktak a készülékről. Ezek alapján az egyik legérdekesebb részletnek az tűnik, hogy a mobilon újra megjelent a 3,5 mm-es jack-csatlakozó.

©

Azok a gyártók, amelyek eddig kivették a hagyományos fülhallgatóhoz való csatlakozót a mobilokból, eddig még egyszer sem döntöttek úgy, hogy "visszateszik" azt. Ezen a téren a Huawei lehet az első fecske, amely – ha hihetünk a kiszivárgott információknak, akkor – a P30 aljára, az USB-C port mellé tenné a jacket.

Hogy pontosan mikor mutatják be a készüléket, egyelőre nem tudni. Hallani olyan forgatókönyvről, amely szerint februárban, a barcelonai Mobile World Congressen, de a P20-ról például márciusban rántották le a leplet, így elképzelhető, hogy idén is így tesznek majd.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Balogh Csaba Tech

Itt az idő Magyarországon is betiltani a Huawei telefonjait?

Senki ne használja a Huawei mobiljait – erre figyelmeztetnek sorban fajsúlyos amerikai szervezetek. És nem csak mondják: olyan súlyos veszélyt látnak a kínai készülékekben – attól félvén, hogy általuk hozzáférhet érzékeny, személyes adatainkhoz a kínai kormányzat –, hogy az amerikai piacon hatóságilag próbálják ellehetetleníteni immár évek óta a Huawei készülékeinek forgalmazását, újabban pedig Trump elnök teljes tiltáson gondolkodik. Eközben Magyarországon mi történik? Hát, semmi. Jellemző. Itthon senki meg nem szólal ebben az ügyben. Pedig itt az ideje. Vélemény.

6,5 milliárd forint értékű élelmiszert mentett meg tavaly az Élelmiszerbank

6,5 milliárd forint értékű élelmiszert mentett meg tavaly az Élelmiszerbank

Könygázzal oszlatták a több tízezres tömeget Athénban

Könygázzal oszlatták a több tízezres tömeget Athénban

Az Európai Bizottsághoz fordul a DK a nyaralók adatainak gyűjtése miatt

Az Európai Bizottsághoz fordul a DK a nyaralók adatainak gyűjtése miatt

Náci karlendítésre emlékeztető mozdulatokat tett esküvőjén a Jobbik elnökének felesége

Náci karlendítésre emlékeztető mozdulatokat tett esküvőjén a Jobbik elnökének felesége

Szánkókat osztott a Momentum

Szánkókat osztott a Momentum

A tévémaci kiszabadítását követelték a Momentum-közeli müncheni tüntetésen

A tévémaci kiszabadítását követelték a Momentum-közeli müncheni tüntetésen