szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az amerikai elnök épp Tim Cooknak, az Apple vezérének hálálkodott, amikor megpróbálta őt nevén nevezni.

Az elmúlt több mint két év során az mára egyértelműen kiderült, hogy Donald Trump finoman szólva sem áll a helyzet magaslatán, ha a technológiáról van szó. Nemrég például arról beszélt, hogy 6G-re váltana (holott még az 5G-t sem vezették be), de egy egyszerű telefonnal is meggyűlt már a baja. Ezúttal az amerikai Munkaerő-politikai Tanácsadó Testület ülésén bakizott egy hatalmasat. Az áldozat: Tim Cook, aki az eset után faarccal nézett maga elé.

Az amerikai elnök épp az Apple vezérét dicsérte azért, amiért sokat tett az amerikai munkaerőpiac erősítéséért, majd meg is köszönte neki mindezt. A baki épp a hálálkodása végén történt, amikor név szerint akarta megköszönni neki a munkáját. Meg is tette:

... Nagyra értékeljük, Tim Apple.

Korábban is történt már hasonló baki, akkor a Lockheed Martin vezetője, Marillyn Hewson nevét rontotta el, és mondott köszönetet végül Marillyn Lockheednek.

VV Trumpot hallhattuk.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Még 5G sincs nagyon, de Trump már 6G-re váltana

Az Egyesült Államok elnöke szokásosan a Twitteren üzente meg, mit vár az amerikai vállalatoktól. Annak ellenére, hogy a kívánsága egyelőre inkább sci-fi, mint rövid távon megvalósítható dolog.

Nem tréfál a Mercedes: 70 milliárd eurót költenek villanyautókra

Nem tréfál a Mercedes: 70 milliárd eurót költenek villanyautókra

A hétvégére lehet megállapodás a Brexitről?

A hétvégére lehet megállapodás a Brexitről?

Swingertalálkozón fertőződött meg koronavírussal több tucat ember New Orleansban

Swingertalálkozón fertőződött meg koronavírussal több tucat ember New Orleansban