szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Internetes játék lévén az Apex Legends sem mentes a csalóktól, de a fejlesztők odafigyelnek, hogy azok minél kisebb fájdalmat okozzanak a tisztességes felhasználóknak.

Rövid idő alatt a világ egyik legnépszerűbb játékává vált az Apex Legends, ami érthetően a csalókat is vonzza. Sokan tisztességtelen előnyöket használva próbálnak meg feljebb kúszni a ranglétrán, ezt azonban a fejlesztők nem nézik jó szemmel.

A stúdió hivatalos közlése szerint a mostani tisztogatással (merthogy nem az elsőről van szó) közel félmillióra, 499 937-re nőtt a csalás miatt kitiltott játékosok száma. Ebben elsősorban az az érdekes, hogy igen kevés online játék van, amely fölött ilyen szigorral őrködnének. Mindennek elsősorban tehát a szabályokat betartó felhasználók a nyertesei.

Az Apex Legends hivatalosan február 4-én vált elérhetővé a fontosabb platformokra, azóta az 50 milliós álomhatárt is átlépte. A programhoz néhány órája érkezett meg az első tartalmi bővítés (és vele egy újabb hős), ami gyaníthatóan még több játékost csábít majd magához.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megérkezett hozzánk a hátsókerék-hajtású új Skoda, az elektromos Enyaq

Megérkezett hozzánk a hátsókerék-hajtású új Skoda, az elektromos Enyaq

Ónos esőre figyelmeztetnek az ország nagy részén

Ónos esőre figyelmeztetnek az ország nagy részén

Hétvégi járatot indít a BKK Normafára

Hétvégi járatot indít a BKK Normafára