szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megduplázta a Skype a csoportos hívásokhoz kapcsolódni tudó emberek számát, és egy új értesítési mód is érkezett a konferenciabeszélgetésekhez.

Az elmúlt időszakban több hasznos frissítést is kapott a Skype. Még 2018 decemberében tették elérhetővé azt az új funkciót, amivel megkönnyítették a hallássérült emberek életét, február elején pedig egy olyan megoldás érkezett, amivel többé nem kínos a videóhívás. Most ez utóbbi kapcsán készítettek el egy újabb funkciót.

A Microsoft fejlesztői bejelentették, a videóhívásoknál alkalmazott eddigi 25 fős limitet 50 főre emelték fel, és egy értesítési funkciót is hozzáadtak az ilyen hívásokhoz. Az újdonságokat az elmúlt hónapban már tesztelték, így mostanra elkészülhetett a végleges, mindenki számára elérhető változat.

©

A Skype ezzel minden bizonnyal a konkurensek fejlesztésére válaszolt, más szolgáltatások esetében ugyanis a konferenciahívásokat a 25-ös keretnél jóval nagyobb létszámmal is le lehet bonyolítani. Emiatt pedig érthető módon nem akart lépéshátrányba kerülni a cég.

Emellett ha mostantól valaki csatlakozni akar a beszélgetéshez, egy újfajta értesítési mód jelzi ezt, nem pedig csengetés – ami meglehetősen zavaró egy beszélgetés közepén.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Idegesítő hibát találtak az androidos Skype-ban

Több androidos felhasználó is arról panaszkodik, hogy a Skype-on érkező hívásokat a telefonja magától fogadja. A Microsoft már megtalálta a probléma forrását, és dolgozik a hibajavításon.