szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szimulátorok kedvelői sem maradnak újdonság nélkül jövőre, a Microsoft elkészíti régóta futó Flight Simulator játékának következő részét.

Bár hivatalosan kedden kezdődik a Los Angeles-i E3 játékszakmai expó, már az elmúlt órákban is történtek hangsúlyos bejelentések. Ezek egyike volt Keanu Reeves feltűnése is, aki a régóta készülő Cyberpunk 2077 megjelenési dátumát vezette fel egy nagyon hangulatos színpadi show-val és videóval.

Ugyanezen a sajtóeseményen egy remeknek látszó szimulátorról is lehullt a lepel, ami sokak számára ismerős lesz: a Microsoft gondozásában készülő Flight Simulator a gyártó hasonló címet viselő programjainak újabb, látványosabb verziója. Már a rövid trailer is magáért beszél:

A 2020-ban érkező játékban a felhasználók különféle géptípusokat vezethetnek a világ legismertebb pontjain, akár 4K-ban is. Szimulátor lévén borítékolható, hogy a pilótáknak minden részletre oda kell figyelniük, hogy az általuk irányított légi jármű egyben jusson el a választott helyszínre.

Mivel a széria előző részei sem okoztak csalódást, várhatóan az új epizóddal is legalábbb olyan élmény lesz játszani, mint a korábbiakkal.

Ha érdeklik az idei E3 bejelentései, lájkolja és figyelje a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nesze neked, Facebook: még a végén a Twitter halássza el a TikTokot a Microsoft orra elől

Nesze neked, Facebook: még a végén a Twitter halássza el a TikTokot a Microsoft orra elől

Már villoghat is a telefonján a Samsung új háttérképeivel

Már villoghat is a telefonján a Samsung új háttérképeivel

A gabonapehely-gyártók is rengeteget profitáltak a koronavírusból

A gabonapehely-gyártók is rengeteget profitáltak a koronavírusból