szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Frissített az Epic Games, ezúttal egy alapból 16 eurós játékot, a Rebel Galaxyt lehet ingyen letölteni náluk.

Az Epic Games gondozásában működő Epic Store már az alapításakor azt a célt tűzte ki, hogy nem csak olcsó játékokat adnak majd néha ingyen, hanem az akár több ezer forintba kerülő programokat is.

Az ingyenesség ráadásul nem alkalmankénti jóság, az Epic minden héten jelentkezik eggyel. Most a máskor 15,99 euróba, azaz több mint 5 ezer forintba kerülő Rebel Galaxyval lepték meg a felhasználókat.

Az űrhajós szimulátor nem egy kiemelkedő alkotás, de sokféle funkcióval rendelkezik. A játékosok felfedezhetik az univerzum sötét zugait, kereskedhetnek vagy háborúzhatnak másokkal.

A letöltéshez csupán néhány kattintásra van szükség. A játékot vagy az Epic saját klienséből vagy az Epic Games Store (fentebb linkelt) oldaláról lehet behúzni, fizetés nélkül. Az ajánlat egészen június 27-ig érvényes, az üzemeltető aztán újabb játékot tesz ki, amelyet szintén 0 forintért vehetnek majd magukhoz a felhasználók.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vidnyánszky úgy az SZFE kuratóriumi elnöke, hogy Kaposváron is pozícióban marad

Vidnyánszky úgy az SZFE kuratóriumi elnöke, hogy Kaposváron is pozícióban marad

Történelmet írt a Barátok közt

Történelmet írt a Barátok közt

Miért nem tudunk idegen helyen jól aludni, és mit tehetünk ellene?

Miért nem tudunk idegen helyen jól aludni, és mit tehetünk ellene?