szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hello Kártyás néven vezette be új feltöltőkártyás portfólióját a Telenor.

A Telenor forgalmi statisztikái szerint a feltöltőkártyás ügyfelek átlagos mobilinternetes adatforgalma már meghaladja a havi 1 GB-ot, ami mintegy háromszoros növekedést jelent a tavalyi évhez képest. A tartalomtípust tekintve a körükben a közösségi alkalmazások a legnépszerűbbek: az idei évben a kártyás adatforgalom több mint harmadát ilyen appok tették ki.

Ezekkel a statisztikai adatokkal támasztotta alá a szoláltató, miért nyúltak hozzá feltöltőkártyás tarifáikhoz. A mobilinternetes adatjegyek kínálata kibővült, és az egyszeri, napi és havi érvényességű, valamint a 30 naponta megújuló adatjegyek között már 5 GB-os változat is elérhető. A 30 naponta megújuló adatjegyek a korábbinál még kedvezőbb áron érhetők el az új Hello Kártyás tarifával, így például 1 GB mobilnet már 1100 forintért kapható – közölték. A közösségi szolgáltatásokat aktívan használóknak a 2000 forintos HelloChat adatjegy lehet érdekes, amely a korlátlan belföldi Facebook-, Messenger-, Twitter-, WhatsApp- és Instagram-használat mellett 1 gigányi általános adatkeretet is nyújt.

©

Telekom nyári 3x3 GB netet kínáló mobilnetes akciójához hasonlóan a Telenor is hirdetett szezonális kedvezményt: az aktív 2in1 csomaggal vagy 30 napos megújuló adatszolgáltatással rendelkezők a MyTelenor alkalnazásban nyár végéig igényelhetik adatforgalmi keretük – két hónapon át tartó – megduplázását.

Korlátlan telefonálást adnak napi 300 forintért

A portfólió újdonságát jelenti a hangjegy szolgáltatás. Az egyszeri 30, 60, és 120 perc belföldi és EU-n belül felhasználható beszédet tartalmazó Hangjegy csomagok 7 napig érvényesek. 300 forintért pedig normál felhasználás mellett egy napi korlátlan telefonálásra is igénybe vehető a Korlátlan Hangjegy csomaggal. Az apróbetűs rész elolvasása nem rejt meglepetéseket, a szolgáltató normál felhasználásnak tekinti, ha valaki privát célra saját maga telefonál – és nem tekinti normálnak, ha valaki ipari vagy üzleti célra használja a szolgáltatást. (Utóbbi körbe tartozik például, aki automatizált hívások lebonyolítására használja a vonalat, ügyfélszolgálatot vagy távfelügyeletet működtet.)

Ha máskor is tudni szeretne az új mobilos tarifákról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!