szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Apple éves fejlesztői konferenciája bepillantást nyújt a vállalat legfrissebb termékeibe, terveibe. Most nyugodtan végignézhetjük az esemény összes (természetesen angol nyelvű) előadását, sőt az elhangzottakat szövegformátumban akár le is tölthetjük.

A vezető technológiai vállalatok éves rendezvényei fontos mérföldköveknek számítanak az iparág fejlődésében. Az egyik ilyen kiemelkedő esemény az Apple éves fejlesztői konferenciája, amelyre idén június 3. és 7. között került sor. A kaliforniai McEnery Convention Centerben zajlott találkozó kiemelkedő eseménye volt Tim Cook nyitóelőadása, emellett azonban külön szekciókban is sor került izgalmas bemutatókra, összefoglalókra.

Az Apple a napokban bejelentette: bárki számára elérhetővé tette, hogy végigkísérje a történéseket, ugyanis a szekciók valamennyi videóját kitette a WWDC videooldalára. A videók nézőképén látható az előadás hossza, illetve jobbra a rövid tartalmat, valamint a vonatkozó platformot is feltüntették.

©

A videók egymás után vagy akár ötletszerűen is megnézhetők, de választható a témák szerinti csoportosítás. Mi több, még kulcsszavak vagy kifejezések alapján is lehet keresni, a találatok pontosan a szó előfordulásának időpontjára vezetnek. Az adott szó említésének időpontját akár meg is lehet osztani. Az előadáson elhangzottak txt formában le is tölthetők Transcript opció).

Ha máskor is tudni szeretne az Apple körüli történésekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Új gazdára talált Sean Connery egykori ikonikus BMW kupéja

Új gazdára talált Sean Connery egykori ikonikus BMW kupéja

Radar360: Bizalmat keltő szennyvízvizsgálat, bizalmatlanság az orosz vakcina körül

Radar360: Bizalmat keltő szennyvízvizsgálat, bizalmatlanság az orosz vakcina körül

Egy hiba miatt telefonszámokat lehetett kiszipkázni a TikTok rendszeréből

Egy hiba miatt telefonszámokat lehetett kiszipkázni a TikTok rendszeréből