szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Közel fél órányi videóban mutatja be a Blizzard, mire számíthatnak a Diablo 4 játékosai, ha a druidával irtanák a démonokat.

A Game Informer abba a szerencsés helyzetbe került, hogy már testközelből is láthatta a kiadó Blizzard Entertainment negyedik Diablo-játékát, melynek megjelenése továbbra sem ismert. Az amerikai játékvállalat állítólag 2021-ben tervezi kiadni a programot, de valaki már azt megelőzően, 2020-ban is játszhat vele, ha bekerül a stúdió bétaprogramjába.

Túl sokat a választható karakterekről sem mondtak, ám néhány újságíró, köztük a Game Informer csapata nemrég hosszabb időt tölthetett el a játékkal. Ők a druidát választva küzdöttek a démonok ellen, de az erről készült 20 percnyi felvételük más miatt is érdekes. Ugyanis a képességek és a közeg is remekül szemügyre vehető benne. (A videóban látható képsorok a játék hivatalos verziójából származnak.)

A játékosok összességében sokkal keményebb csatákra, rengeteg vérre és az első Diablóktól megszokott, sötétebb hangulatra számíthatnak majd – ez már a BlizzCon erről szóló előadásában szóba került. Ahogy az is, hogy a druida mellett a barbár és a varázslónő is helyet kap a játszható karakterek közt, nem hivatalosan pedig két másikról tudni, az egyik az amazon, a másik pedig a paladin. Őket azonban még nem erősítették meg.

A Diablo 4 állandó netkapcsolatot igényel majd, a játék ugyanis online közegre szabva készül. Ennek hála a felhasználók kereskedhetnek és akár meg is küzdhetnek majd egymással. További jó hír, hogy a Blizzard PlayStation 4 és Xbox One konzolokra is elkészíti a programot, vagyis nem kizárólag PC-n lehet majd hentelni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nekiálltak kitakarítani egy szerbiai tavat, még koporsót is találtak

Nekiálltak kitakarítani egy szerbiai tavat, még koporsót is találtak

A teljes utcai világítást környezet-, alvás- és rovarbarátra cserélik Bécsben

A teljes utcai világítást környezet-, alvás- és rovarbarátra cserélik Bécsben

A PTE rektora a modellváltás kezdeményezését javasolja a szenátusnak

A PTE rektora a modellváltás kezdeményezését javasolja a szenátusnak