szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Apple egy speciális textilt is csomagol a drágábbik Pro Display XDR mellé, hogy azzal törölgessék a készüléket a tulajdonosok.

Kedd óta lehet megrendelni az Apple-től a cég új szuperszámítógépét, a Mac Prót, aminek csúcsváltozata gyakorlatilag egy lakás árába kerül. (Arról nem is beszélve, hogy kerekeket is árul hozzá – 120 ezer forintért.) Ezzel egyidőben az új Pro Display XDR is elérhetővé vált, amelynek árcédulájánál szintén vastagon fogott az Apple tolla: a normál üveggel ellátott verzió 1,9 millió forintba kerül, míg a nanotexturált változatért már 2,25 millió forintot kell kicsengetni.

Úgy tűnik, ez még mindig nem a végleges összeg, amit a monitorra költhet majd az ember.

A 9to5Mac szúrta ki ugyanis az Apple weboldalán, hogy a cég arra hívja fel a leendő tulajdonosok figyelmét, hogy a monitor különleges törődést igényel. Ez lényegében annyit tesz, hogy nem lehet akármivel takarítani, csak azzal a polírozó textillel, amelyet az eszközhöz csomagolnak. A nanotexturált üveg takarításához például sem vizet, sem tisztítószert nem szabad használni.

Mint írják, ha a textil véletlenül elveszne, ne használjanak hozzá másfajta anyagot, hanem kérjenek egy újat az Apple-től. Hogy ez a pótlás ingyenes-e, arról nem írt a cég, de nem lenne meglepő, ha extra költséget számítanának fel érte.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Összehangolt kibetámadás ért több magyar kormányzati portált

Összehangolt kibetámadás ért több magyar kormányzati portált

Megzavarhatja a pacemakert az iPhone 12

Megzavarhatja a pacemakert az iPhone 12

Kékhalált okozhat a Windows 10-ben egy linkre kattintás

Kékhalált okozhat a Windows 10-ben egy linkre kattintás