szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az alábbi programnak köszönhetően néhány kattintással megtisztíthatjuk merevlemezünket a feleslegesen helyet foglaló fájloktól, programmaradványoktól, és ezzel a számítógépünk teljesítményét is növelhetjük.

Jó néhány ingyenes tisztítószoftver van a piacon, azonban a Clean Space program nem egészen olyan, mint azok. Nemcsak a merevlemez megtisztításában, hanem a PC optimalizálásában is segít. Igen egyszerűen használható, pár kattintássá redukálja a lemeztisztítás feladatát. Van egy olyan opciója is, amellyel végleg törölhetők a fájlok. A program innen tölthető le, és a telepítése után, ha nem döntünk másképp, az ikonját elhelyezi az asztalon, később bármikor innen indíthatjuk. Van egy prémium változata is (ez már fizetős), és ebben természetesen az ingyenes változat által kínáltnál több funkció érhető el.

©

A program a legnépszerűbb, legtöbbek által használt windowsos szoftvereket vizsgálja át a felesleges fájlok szempontjából – nem is gondolnánk, hány gigabájtot foglalnak ezek el. Még azt is tudja, hogy pontosan hol is rejtőznek ezek az állományok a Windowsban. A tisztításon kívül arra is van lehetőség, hogy néhány paramétert és a törlési módszereket is konfiguráljuk. Még a program felhasználói felületét is testre szabhatjuk, különféle színvariációkkal.

Ha máskor is tudni szeretne hasznos programokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szombathelytől Csíkszeredáig: közel 20 focicsapat van már Mészáros Lőrinc köreiben

Szombathelytől Csíkszeredáig: közel 20 focicsapat van már Mészáros Lőrinc köreiben

Fél évszázados melegrekord dőlt meg pénteken

Fél évszázados melegrekord dőlt meg pénteken

Ismét nem volt 6 találatos szelvény a lottón

Ismét nem volt 6 találatos szelvény a lottón