szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Magyar Posta Sender! nevű alkalmazásával olyan képeslapok küldhetők, melyeket a felhasználó tervezett. Az elsőt ingyen viszik ki, még a nyomtatást is a cég állja.

A felhasználó által szerkesztett, de utána a Magyar Posta segítségével kinyomtatott képeslapok készíthetők, illetve küldhetők el a Sender! nevű alkalmazással, amely a vállalat – a letöltésszámok alapján kevesek által ismert –, néhány éve már létező szolgáltatása. Az Androidra és iOS-re ingyen letölthető appban képszerkesztő is található.

A képek a telefon/táblagép galériájából tallózhatók be, de akár újak is készíthetők. A szerkesztés során személyes üzenet is írható rájuk. A képeket ezután már csak meg kell címezni, a Posta pedig kinyomtatja és kézbesíti is.

Az első képeslapot mindenki ingyen adhatja fel.

Utána minden további képeslapért 549 forintot kérnek. Külföldre is elviszik, de ez esetben 749 vagy 949 forintot kell fizetni, attól függően, hogy EU-n belüli vagy EU-n kívüli országba akarjuk elküldeni.

A megtervezett képeslapokat a Posta ígérete szerint kiváló minőségű papírból, 110 x 148 mm méretben készítik el, emellett fényes fóliával vonják be, hogy élénkebbek legyenek. Ez természetesen a külföldi és belföldi küldés esetén is működik. A szállítás viszont akár több munkanap is lehet: belföldre 2-5, EU-s tagországokba várhatóan 4-7, míg az EU-n kívülre várhatóan 6-12 munkanap alatt érkezik meg a képeslap.

Habár a Google és az Apple áruházában is jó értékeléseket kapott, volt, akinek gondja volt vele, például, hogy az internetkapcsolatot nem látta az app. A Posta ezekre úgy reagált, hogy egyedi jelenségekről van szó, a szolgáltatás pedig működik, a rendelési igények folyamatosan érkeznek.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Állami pénzből bővülhet a fővárosi CT és MR diagnosztikai ellátás

Állami pénzből bővülhet a fővárosi CT és MR diagnosztikai ellátás

Egekbe szökhetnek az árak a pálmaolaj-válság miatt

Egekbe szökhetnek az árak a pálmaolaj-válság miatt

Babarczy Eszter: Egyszerre van szükségünk megértésre és keménységre

Babarczy Eszter: Egyszerre van szükségünk megértésre és keménységre