szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha hihetünk a kiszivárgott információnak, a Samsung idei legolcsóbb csúcskészüléke is 300 ezer forint feletti árcédulát kap majd.

Olyan sok minden derült már ki a Samsung február 11-én érkező csúcskészülékeiről, a Galaxy S20-család tagjairól, hogy – ha igazak az eddigi pletykák – a dél-koreai cég túl sok újat már nem fog tudni mondani a bemutatón a telefonokról. Egy dologról nem volt még szó az elmúlt hetekben: a készülékek áráról. Most azonban erről is érkezett egy hitelesnek tűnő információ.

[Kiszivárgott, milyenek lehetnek a Magyarországra is érkező Samsung Galaxy S20 telefonok]

Max Weinbach, az XDADevelopers egyik munkatársa a Twitteren írta meg, hogy mennyibe kerülhetnek majd a Samsung csúcskészülékei. A cég az alábbiakat írhatja az árcédulára:

  • Samsung Galaxy S20 5G – 900 - 1000 euró, kb. 301 - 335 ezer forint,
  • Samsung Galaxy S20+ 5G – 1050 - 1100 euró, kb. 351 - 368 ezer forint,
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G – 1300 euró, kb. 435 ezer forint.

Ehhez képest a csak 4G-képes változatok Weinbach szerint nagyjából 100 euróval, vagyis körülbelül 33 ezer forinttal lesznek olcsóbbak. További érdekesség, hogy az elmúlt hetekben sokat emlegetett Galaxy Z Flip, a Samsung második összecsukható okostelefonja

1400 euróba, vagyis nagyjából 469 ezer forintba kerülhet.

Weinbach szerint ugyanakkor ez a bemutatóig még változhat. Ettől függetlenül viszont tény, hogy a Galaxy Fold 2000 eurós (kb. 670 ezer forintos) árához képest valóban olcsóbb lehet. Az pedig már csak egy apró érdekesség, hogy jelen állás szerint csak 100 euró választja majd el a Galaxy S20 Ultrát a Galaxy Z Fliptől.

A nagy kérdés már csak az, hogy valóban a Galaxy Z Flipet mutatja-e be a Samsung februárban, esetleg egy másik készülék jön helyette, vagy két összecsukható mobil kerül piacra egyszerre. Ebben a tekintetben igen nagy a bizonytalanság.

Ha szeretne elsőként értesülni az új Samsung-csúcsmobilok érkezéséről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Lecserélik a Samsung mobilos főnökét

Pár héttel a Galaxy S20 bemutatója előtt cseréli le egyik fontos emberét a Samsung – ez a hír terjedt el a nemzetközi sajtóban. Arról is írnak, hogy DJ Koh a cégnél marad.

Hat szabad intenzíves ágy maradt egész Romániában

Hat szabad intenzíves ágy maradt egész Romániában

Bezárt a 120 éves Jeliszejevszkij élelmiszerbolt

Bezárt a 120 éves Jeliszejevszkij élelmiszerbolt

Lövöldözés volt egy francia oltópontnál, a támadó motorra pattanva elmenekült

Lövöldözés volt egy francia oltópontnál, a támadó motorra pattanva elmenekült