szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A koronavírus miatt kialakult, sokakat otthoni munkavégzésre és kikapcsolódásra kényszerítő intézkedések miatt megkétszerezi a csoportos hívásokban részt vevők lehetséges számát a Viber.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

A Viber megkétszerezi a csoportos hívások szolgáltatásaiban részvevők számát, így a mai naptól egyszerre akár 10 ember is bekapcsolódhat a beszélgetésbe – közölte a vállalat. Céljuk, hogy "az emberek ebben a kihívásokkal teli időszakban csoportokhoz csatlakozzanak" egy biztonságos online környezetben anélkül, hogy fizikailag azonos helyen legyenek.

A Rakuten Viber a koronavírus körülményeire való tekintettel növelte fejlesztési forrásait is, hogy a családok, munkatársak és iskolák egyre növekvő kapcsolattartási igényeinek megfeleljen.

[Nézze csak: ha így takarítja a telefonját, minden kórokozó lejön róla]

Hasonló bejelentést tett az elsősorban videojátékos közösségeket összefogó platform, a Discord is. A következő néhány hónapra 10-ről 50-re emelik az élő közvetítésekbe és képernyőmegosztásba bekapcsolódók létszámkorlátját.

Ha máskor is értesülni szeretne a Viber változtatásairól, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!