szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Eddig csak egy rövid videóban lehetett szemügyre venni az átalakított Start menüt. A Microsoft most képeket is kiadott róla.

A júniusi Pride Hónap apropóján több képet is megosztott Facebook-oldalán a Microsoft az átalakított Start menüről, illetve egy új témáról, amellyel a sokszínűséget támogatják.

Hogy a Microsoft új Start menüt készít, már régebb óta ismert, de a munkálatokról eddig csak néhány, alig látható felvétel jelent meg. A mostani képek gyakorlatilag az elsők, ahol közelebbről is szemügyre vehető az eredmény:

©
©

Ahogy látható, az új Start menü stílusában sokkal visszafogottabb lesz, az egyes elemeket pedig jobban elkülönülnek egymástól. Az élő csempék ügyében továbbra sem lehet biztosat mondani, mivel a mostani képanyagból sem derül ki egyértelműen, mi a terve ezzel a fejlesztéssel a redmondi cégnek.

©

Az új Start menüt hivatalosan továbbra sem mutatta be a Microsoft, így aztán azt sem tudni, mikor érkezhet meg a felhasználókhoz. Az azonban biztosnak látszik, hogy nem csak az új, Windows 10X jelű kiadáshoz készítik el, a korábbi verziók is megkapják.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!