szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Blackpink – How You Like That című dalának klipjét annyian nézték meg az első 24 órában, hogy azzal új rekord született.

A koreai popzene, vagyis a K-pop előadói az elmúlt években egészen elképesztő rekordokat döntögettek a YouTube-on. A sort Psy kezdte a Gangnam Style című slágerével, ami 2012 végén vált a YouTube legnézettebb videójává, miatta kellett átírni a számlálót, hogy a milliárdos értéket is mutassa, két évvel később pedig már a 2 milliárd megtekintést is átlépte a nóta. (Jelenleg 3,6 milliárdnál jár a számláló.)

Aztán jött szépen sorba a többi K-pop-előadó. A Blackpink nevű formáció 2019 tavaszán egyetlen nap alatt 56 milliós megtekintést produkált a Kill This Love című dal klipjével, ami a 24 órás rekordot tekintve lenyomta a Gangnam Style-t. Majd jött a BTS és a Boy With Luv a maga 74,6 millió/első 24 óra eredményével, ami szintén igen impozáns eredmény. Most ez az eredmény lett a múltté.

A Blackpink visszavágott a BTS-nek, a How You Like That című daluk ugyanis a feltöltést követő első 24 órában már 82,4 milliós nézettséget produkált – írja a Variety. Jelenleg 147,8 milliónál tart a dal.

Persze a nóta nem tetszhet mindenkinek egyformán, eddig 565 ezer "diszlájkot" kapott – a 10 millió kedvelés mellett.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Most a biciklis szabálytalanságokról csinált videót a rendőrség

Most a biciklis szabálytalanságokról csinált videót a rendőrség

Koronavírusban meghalt Trini Lopez

Koronavírusban meghalt Trini Lopez

Radar360: Normál tanrenddel számol a kormány

Radar360: Normál tanrenddel számol a kormány