szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az évek óta igen népszerű MailTrack Chrome-bővítmény tudását immár az okostelefonunkon is kihasználhatjuk.

Évekkel ezelőtt jelent meg a MailTrack nevű Chrome-bővítmény, ami Gmail-fiókunkba beépülve lehetővé teszi, hogy megtudjuk, vajon megkapta-e és elolvasta-e elektronikus levelünket a címzett. Hogy ez a funkció mennyire hasznos, azt bizonyítja, hogy MailTrack mára az egyik legnépszerűbb bővítménnyé vált (több mint 1,5 millióan töltötték le), és 4,4 csillagos értékelést kapott a Chrome Web Store-ban legalább tízezer vélemény alapján.

A fejlesztő most bejelentette, hogy a felhasználók régi vágyát váltják valóra, amikor az androidos változat után iOS-en is elérhetővé tették az e-mail-követési lehetőséget, azaz mobilról is ismertté válhat gmailes leveleink sorsa. A mobilváltozat is ingyenes, és nincs korlátozva a nyomon követhető elektronikus levelek száma. Fontos megjegyezni, hogy az iOS ezúttal tényleg csak iPhone-okat jelenti, azaz például iPadre nem érhető el az alkalmazás.

©

Azt is tudni kell, hogy bár a MailTrack lehetővé teszi, hogy közvetlenül az okostelefonról tudjuk meg, megnyitották-e, avagy sem a levelünket, a további információk (mikor és hányszor) csak az asztali eszközön érhetők el.

A mobil Gmailnél használható kiegészítő telepítéséről itt talál információt.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Itt kezdődött minden: a ma szülinapos Michelisz Norbert szülőfalujában jártunk

Itt kezdődött minden: a ma szülinapos Michelisz Norbert szülőfalujában jártunk

Gyurcsány a gödi balhéról: Rettegünk a daganatos betegségektől

Gyurcsány a gödi balhéról: Rettegünk a daganatos betegségektől

A NAV őrizetbe vett egy “közismert milliárdost”– videó

A NAV őrizetbe vett egy “közismert milliárdost”– videó