szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Több fontos bejelentést is tett csütörtökön a szegedieknek a Digi.

Augusztus közepétől a korábbi Invitel-előfizetők is csatlakozhatnak a Digi száloptikás hálózatához Szegeden – közölte a társaság csütörtökön.

Mint írták: ahol a technológia ezt lehetővé teszi, 1000MB/s sebességű internetet lehet majd igénybe venni, illetve elérhetővé válik a Digi csatornakínálata és a DIGIMobilra is előfizethetnek a szegediek. (A Tisza-parti városban a lakott területeken közel teljes a szolgáltatás lefedettsége.)

A szegedi infrastruktúra-fejlesztés következő lépéseként a Digi megszűnteti a rézkábeles hálózati elérést, amely ugyan kis százalékban, de még jelen van az előfizetők otthonaiban a társaság szerint, és amely nem feltétlenül garantálja a gyors, zavartalan, kiváló minőségű szélessávú internet-hozzáférést.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Túl a barátságon, túl minden klisén - letehetetlen Sebastian Barry regénye

Túl a barátságon, túl minden klisén - letehetetlen Sebastian Barry regénye

Felavatta a Kerékpárosklub a szentendrei bicikliutat

Felavatta a Kerékpárosklub a szentendrei bicikliutat

Halott jelölt nyert választást egy román községben

Halott jelölt nyert választást egy román községben