szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Már tesztelik a módszert, amivel tényleg csak mi és a velünk egy háztartásban élők használhatnák majd a szolgáltatást.

Szép lassan teljesen kiszűrné a Netflix azokat, akik nemcsak a velük egy háztartásban élőkkel osztják meg hozzáférésüket, hanem másoknak is megadják a jelszavukat – írja a BBC. A rendszert már tesztelik is, ugyanis már többen is arról számoltak be, figyelmeztetést kaptak arra, hogy a filmezéshez saját előfizetésre van szükségük.

A streamingszolgáltató egyelőre nem árult el több részletet erről, tehát például azt sem, hogy az egész világon bevezetik-e a korlátozást, illetve hogy milyen módszerrel szűrnék ki végleg a jelenséget.

A pandémia egyik nagy nyertesként előző évben 37 millió új előfizetőt szerzett platform már jó ideje pedzegeti, hogy valahogy korlátozná a jelszómegosztást, de egészen eddig nem találtak használható megoldást arra, mit kezdjenek azokkal, akik nem akarják kifizetni ezt a havi kilenc dollárt a filmezésért.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Már a Netflix is a TikTokot másolja

Néhány hónapja derült ki, hogy egy olyan funkciót fejleszt a Netflix, ami a TikTok rövid videós koncepciójára épül. A cég most bejelentette: megérkezett a Fast Laughs.