szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Új, az előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat és extra ajánlatokat dolgozott ki a Hiper tarifacsomag-családból választó ügyfeleinek a Telenor: több exkluzív ajánlat és készülékszolgáltatás mellett a telefonos ügyfélszolgálaton is gyorsabb kiszolgálást biztosít számukra.

A Hiper tarifacsalád M Net és M Talk, L, L+ és XXL csomagjaira előfizető (meglévő és új) ügyfelek három területen jutnak új előnyökhöz – közölte a szolgáltató.

A Telenor felmérése szerint az ügyfelek kifejezetten igénylik a készülékkedvezményeket, ezért a hiperesek az exkluzív ajánlatok részeként számos, csak számukra elérhető 0 forintos készülékajánlat közül is válogathatnak.

Újdonság az árbeszámítás lehetősége készülékvásárlás során: készülékcsere esetén nem kell kivárniuk a hűségidő végét, hanem akár évente lecserélhetik Hiper tarifával vásárolt készüléküket, a régi árát pedig beszámíthatják az újba. Emellett pedig, ha egy Hiper tarifával vásárolt készülékük megrongálódik, a javításhoz a Telenor díjmentes szervizfutárt biztosít, azaz a javításra szoruló készüléket futár viszi el az ügyfél otthonából és szállítja vissza, igény esetén pedig cserekészüléket is biztosít.

A Telenor felmérése szerint az ügyfélkiszolgálás terén igénylik, illetve nagyra értékelik az elsőbbségi kiszolgálást az ügyfelek, ezért mostantól a Hiper-ügyfelek számára az ügyintézés is könnyebbé válik: a telefonos ügyfélszolgálaton gyorsított ügyfélkiszolgálásban részesülnek. Hogy ez praktikusan mennyivel rövidebb ügyintézési időt jelent, arról nem közölt várható adatot a Telenor.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!