szerző:
nyüzsi

A hvg.hu-n Hont András tollából megjelent Pojácapárt 2.0 című írásra érkezett válasz ma a Galamuson.

A hvg.hu-n Hont András tollából megjelent Pojácapárt 2.0 című írásra érkezett válasz ma a Galamuson. Lánczos Vera szerint a hvg szerzője állítja célkeresztbe Gyurcsány Ferencet, és a Gyurcsány-utálatnak „az ilyen felszínes, öncélúan goromba írások is okai”.
Lánczos Hont szemére veti, hogy demagógnak tartja az ellenzéki üzenetek is, és nem képes értékelni „a talán még árnyalatlanul megfogalmazódó, de határozottan a demokrácia mellett kiálló, az önkényt elutasító üzenetek között”.
Akkor a Galamus elvárásait kielégítendő álljon itt egy nem demagóg, de talán még árnyalatlanul megfogalmazódó üzenet:  „Nektek a kormányban még soha nem kellett havi ötvenezerből megélnetek! Nektek a kormányban sosem égett a szemetek hajnali kettőkor a fonógép mellett”!
Nos, kitől származnak ezek az önkényt határozottan elutasító mondatok?

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!