szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Anders Holch Povlsen a brit ASOS legnagyobb részvényese, és a dán Bestseller ruhaipari cég egyedüli tulajdonosa.

Megerősítette a Bestseller dán ruházati kereskedelmi vállalat szóvivője, hogy tulajdonosuk három gyermeke életét vesztette a Srí Lanka-i merényletekben - írta a The Guardian. Anders Holch Povlsen egyik lánya, Alma néhány napja egy fotót posztolt magáról a közösségi médiában, amelyen egy úszómedence mellett látható testvéreivel együtt Srí Lankán. A milliárdosnak négy gyermeke van.

View this post on Instagram

3 x små ferie basser ����

A post shared by ALMA STORM HOLCH POVLSEN (@almashpovlsen) on

Anders Holch Povlsen Dánia leggazdagabb embere, ő a brit ASOS internetes cég legnagyobb részvényese, és a dán Bestseller ruhaipari cég egyedüli tulajdonosa. A milliárdos a jótékonyságáról is ismert, a családja a legnagyobb privát földtulajdonos Skóciában, és programot indított a skót felföld megmentésére.

Anders Holch Povlsen és felesége négy gyermeket nevelt.
©

A helyi egészségügyi miniszter közben bejelentette, hogy egy Srí Lanka-i iszlamista csoport, a Nemzeti Tovfik Dzsamaat követte el a több mint 290 halálos áldozatot követelő húsvétvasárnapi támadásokat.

A három templom és három luxusszálló ellen egy időben elkövetett támadásokban részt vevő hét öngyilkos merénylő mindegyike Srí Lanka-i állampolgár volt. A hatóságok azt gyanítják, hogy a szélsőségesek külföldi kapcsolatokkal rendelkeztek, egy nemzetközi hálózat támogathatta őket.

Húsvét vasárnapján összesen kilenc robbantás történt az ázsiai szigetországban, amelyben 290-en életüket vesztették és 500-an megsebesültek. Az áldozatok között legalább 27 külföldi van. A hatóságok eddig 24 embert vettek őrizetbe.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Középiskolai felvételik: az utóbbi tíz év legnehezebb magyar feladatsora volt a nyolcadikosoké

Középiskolai felvételik: az utóbbi tíz év legnehezebb magyar feladatsora volt a nyolcadikosoké

Egy hiba miatt telefonszámokat lehetett kiszipkázni a TikTok rendszeréből

Egy hiba miatt telefonszámokat lehetett kiszipkázni a TikTok rendszeréből

Drónfejlesztő cégben vásárolt tulajdont a 4iG

Drónfejlesztő cégben vásárolt tulajdont a 4iG