szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Mentorporgramra írt ki közbeszerzést a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány, megvan a nyertes.

Áder János köztársasági elnök Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítványa márciusban közzétett egy nyílt eljárásos pályázatot 40 millió forintos kerettel.

Az mfor.hu cikke szerint a tendert a Kék Bolygó Transznacionális Start-up Akcelerátor és Mentor koncepció program kialakítására, valamint ennek alapján egy pilot projekt teljes körű végrehajtására írták ki.

A pályázatra két 2 ajánlat érkezett, az egyik KDRIÜ Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft.-től, míg a másik a Design Terminál Közhasznú Nonprofit Kft.-től. A győztes a KDRIÜ lett a 33,89 millió forintos ajánlatával.

A cikk szerint a pályázati kiírás az akcelerátor és mentor szakmai koncepció kialakítására és a program részleteinek, köztük workshopoknak, közösségépítő eseményeknek, kommunikációs feladatoknak a kidolgozására irányult. Az elvárások között szerepelt, hogy a programba legalább 20 startup vállalkozás jelentkezzen.

hvg.hu Itthon

Áder János: Ne az legyen a kérdés, hogy mi mindenünk nincs

A vírusválság kezdete óta Áder János csak március 15-én mondott beszédet, ezen kívül csak a felhatalmazási törvény aláírásakor adott ki közleményt. A nagypénteket azonban ismét megfelelő időpontnak találta arra, hogy beszédet mondjon. Az emberektől türelmet kért, és hangsúlyozta: életeket ment, ha húsvétkor is betartják a korlátozásokat.

Marabu FékNyúz: István a mi urunk

Marabu FékNyúz: István a mi urunk

Rácz Zsófia úgy egyeztet a fiatal tanárokkal, hogy meg sem keresi őket

Rácz Zsófia úgy egyeztet a fiatal tanárokkal, hogy meg sem keresi őket

Átadták a kétsávos turbókörforgalmat a ferihegyi reptérnél

Átadták a kétsávos turbókörforgalmat a ferihegyi reptérnél