szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A természetfilmesnek jelenleg 6,2 millió követője van.

David Attenborough szeptember 24-én regisztrált az Instagramra. 4 óra és 44 perc alatt egymillió követőt gyűjtött össze, ami rekordnak számít a közösségi oldal történelmében.

A CNN kiszúrta, hogy alig két hónappal később már nem volt aktív a népszerű természetfilmes oldala. Attenborough legutóbb október 31-én posztolt, akkor utalt rá, hogy vélhetően nem lesz több bejegyzése. Jelenleg egyébként 6,2 millióan követik az oldalát.

A CNN azt írja, hogy a rekord is megdőlt már, Rupert Grint, aki a Harry Potterben Ron Weasleyt játszotta, négy óra és egy perc alatt gyűjtötte össze az egymillió követőt.

Vándor Éva Élet+Stílus

Sir David Attenborough könyörögve kér minket, hogy kapjuk össze magunkat

A leghíresebb természetfilmes még fekete-fehérben kezdte el megmutatni nekünk a világot, hogy hét évtizeddel később már ne a technológia korlátai miatt legyenek szürkék a képsorok, hanem azért, mert elszúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Sir David Attenborough egy horrorfilmbe oltott ultimátummal jelentkezik a legújabb, Netflixen látható produkcióban. Ezúttal a saját életének az ívére rajzolja fel a pusztítást, amit úgy vittünk véghez, hogy bele se gondoltunk. Attenborough most 94 évesen arra kér, hogy gondoljunk bele. De leginkább cselekedjünk, mégpedig sürgősen.

Meghalt a gyilkosságért elítélt zeneipari nagyágyú, Phil Spector

Meghalt a gyilkosságért elítélt zeneipari nagyágyú, Phil Spector

Lemond az SZFE HÖK elnöke

Lemond az SZFE HÖK elnöke

Anne Applebaum: Trump az élete hátralévő részét bíróságokon tölti

Anne Applebaum: Trump az élete hátralévő részét bíróságokon tölti