Tarlós feleségét is megbüntették a közteresek

Tarlós feleségét is megbüntették a közteresek

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tarlós István főpolgármester felesége sem úszta meg a büntetést a Szépvölgyi út és a Bécsi út kereszteződésénél.

Egyik családtagját is megbüntették közlekedési kihágásért a közterület-felügyelők – ismerte el Tarlós István az ATV-ben. A 168 Óra szerint a főpolgármester feleségéről volt szó.

Tarlós Istvánné február 7-én reggel közlekedett szabálytalanul a Bécsi út és a Szépvölgyi út kereszteződésénél – írta a lap. A 168 Óra hozzátette, hogy két héttel később Tarlósné vitatta a bírság jogalapját, így az ügyet a közterület-felügyelet átadta a rendőrségnek.

Tarlós István ezt követően indított hadjáratot a közterület-felügyelet eljárása miatt – tette hozzá az Index. A portál felidézte, hogy a főpolgármester a napokban közölte, problémás, hogy a közterület-felügyelők a térfigyelő kamerák felvételei alapján büntetnek, szerinte ugyanis ezzel szabálytalanságot követnek el.

Tarlós szerint a közterület-felügyeletet nem arra találták ki, hogy az autósokat üldözve pénzbehajtásnak látszó akciókat bonyolítsanak le. Azt mondta, a rendőrségnél és a belügyminiszternél módosítást javasol a közterület-felügyelettel kapcsolatban.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.