szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az autóút érintett szakaszát lezárták.

Felborult egy veszélyes anyagot szállító kamion az M0-s autóút 37-es kilométerénél, Vecsés térségében – közölte a katasztrófavédelem.

A baleset során az egészségre ártalmas anyag szóródott ki az úttestre, körülbelül harminc négyzetméteren. A katasztrófavédelmi mobil labor mérései alapján az anyag nem jelent veszélyt sem az ott lakókra, sem a környező utakon közlekedőkre, sem pedig a mentesítésben résztvevőkre.

Biztonsági okokból mindkét irányban lezárták az M0-s autóút 4-es főút és a gyáli lehajtó közötti szakaszát. Senki nem sérült meg, az érintett szakaszon nincsenek autók.

A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi mobil labor és a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat egységei érkeztek ki. A tűzoltók a helyszínre kérték a szállítmányozó cég szakértőit, akikkel közösen fogják az érintett terület mentesítését elvégezni.

A műszaki mentés idejére az érintett szakaszon forgalomkorlátozás lesz érvényben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
310 lóerővel érkezett meg a teljesen új Audi S3

310 lóerővel érkezett meg a teljesen új Audi S3

Vidnyánszky az SZFE diákjainak: Szakmainak nevezett érvekkel manipulálják őket

Vidnyánszky az SZFE diákjainak: Szakmainak nevezett érvekkel manipulálják őket

Ismét szóba került a többször használatos fenéktörlő ötlete

Ismét szóba került a többször használatos fenéktörlő ötlete