szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Aki nem bírta az órákig tartó sorban állást a Libegők Éjszakáján, az máskor elmehet a jegyével libegőzni.

Mint arról beszámoltunk, a július 20-án megrendezett Libegők Éjszakáján több jegyet adtak el, mint amennyit a zugligeti libegő el tudott szállítani, este 10 után így nagyjából 1-1,5 órát kellett sorban állni a két állomásnál, és végül a nyitvatartást is meg kellett hosszabbítani.

A BKV korábban azt közölte a hvg.hu kérdéseire, hogy nem teszik lehetővé a megvett jegyek visszaváltását, mert szerintük senkitől nem vonták meg a szolgáltatást, kedden délután mégis egy közleményt tettek közzé a BKV Zrt. Facebook-oldalán, ahol azt írták, a Libegők Éjszakáján megvett és fel nem használt jegyek egy évig felhasználhatók még.

A cég most azt írta, több érvényes jeggyel rendelkező vendég nem tudta vállalni a hosszú sorban állást, ezért számukra felajánlják, hogy az éjszakai libegőzésre vásárolt, de fel nem használt jegyüket "a vásárlás napjától egy évig egy hasonló rendezvényen, vagy bármikor, a Libegő nyitvatartási idejében felhasználhatják, és többletköltségek nélkül igénybe vehetik a Libegő szolgáltatását".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Prágában ment neki Kínának az amerikai külügyminiszter

Prágában ment neki Kínának az amerikai külügyminiszter

A világhírű magyar kutató és csapata több olyan hatóanyagot is talált, amelyek jók lehetnek a koronavírus ellen

A világhírű magyar kutató és csapata több olyan hatóanyagot is talált, amelyek jók lehetnek a koronavírus ellen

Még be sem mutatták, de már rekordidőt futott az új Porsche Panamera

Még be sem mutatták, de már rekordidőt futott az új Porsche Panamera