szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha ősz, akkor Budapest Auto Show. Ha kvíz, akkor pedig nyeremények. Mindezt összeadva: ha néhány nem túl bonyolult kérdésre helyesen válaszol, akkor akár ingyen is meglátogathatja a legújabb autókat felvonultató budapesti kiállítást.

Most pénteken, október 25-én nyitja meg kapuit a Budapest Auto Show, amely október 27-ig, vasárnapig várja az érdeklődőket. A kiállításon megtekinthetők lesznek az autógyártók legfrissebb modelljei, a színpadon többféle témakörben lehet majd érdekes előadásokat és beszélgetéseket meghallgatni, a legkisebbekre pedig játszósarok és rajzverseny vár. A látogatók tombolahúzáson is részt vehetnek, melynek nyereményeit óránként sorsolják, a napi fődíj egy teljes szett gumiabroncs a Michelintől.

A Millenáris B épületében megrendezett esemény pénteken 13:00 és 18:00 óra között, hétvégén pedig 09:00 és 18:00 óra között várja az érdeklődőket. 12 év alatt ingyenes a belépés, a többieknek az online vásárolt jegyek 1000 forintba kerülnek, míg a helyszínen 1500 forintot kell fizetni. De vannak felnőttek, akik szintén ingyen látogathatnak ki a Budapest Auto Showra – az alábbi kvíz kitöltői között 10 darab családi belépőt sorsolunk ki.

Ha játszana, akkor október 24. (csütörtök) délig tegye – a kvízt utána lekapcsoljuk –, és űrlap kitöltésekor feltétlenül adja meg e-mail-címét, a nyertesekkkel ugyanis levélben vesszük fel a kapcsolatot. Az e-mail címeket a sorsolás után töröljük. [Frissítés: a határidő lejárt, a kvíz már nem kitölthető.]

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kemenesi az engedélyezett vakcináról: Látszik a fény az alagút végén

Kemenesi az engedélyezett vakcináról: Látszik a fény az alagút végén

A Facebooké lett egy újabb cég is, egymilliárd dollárt fizethettek értük

A Facebooké lett egy újabb cég is, egymilliárd dollárt fizethettek értük

Lewis Hamilton is koronavírusos

Lewis Hamilton is koronavírusos