szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Házhoz jött a munka.

Gyorsan körbejárt az interneten az a felvétel, amelyet Oroszországban rögzítettek: a videón egy lángba borult platójú GAZ látható, amelynek vezetője elég jó helyzetfelismeréssel az éppen a közelben lévő tűzoltóságot vette célba, hogy segítséget kérjen.

A sofőr nagy sebességgel átvág a forgalmon, és behajt a laktanya elé.

Az eset Szverdovinszkban történt, és a hírek szerint a kocsin lévő építési hulladék gyulladt ki eddig ismeretlen okból.  A rendelkezésre álló információk szerint a tüzet gyorsan sikerült eloltani, így a kár minimális volt.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!