szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Amikor a Rocky Mountain High School öregdiákjai megtudták, hogy egykori szeretett kórusvezetőjük, Barbara Lueck daganatos megbetegedésben szenved, Facebook-csoportban gyűltek össze, hogy kitalálják, hogyan segíthetnének.

A diákok eldöntötték, hogy eléneklik a tanárnőnek az egyik kedvenc dalát, de mivel nem szerették volna zavarni a látogatással, videóklipet készítettek neki. A volt gimnáziumukban gyűltek össze egy szombaton, hogy felvegyék a Seasons of Love című dalt, és büszkévé tegyék az általuk csak "Lu Mamának" hívott kórusvezetőt – írja az ABC News.

Az egyik szervező a Good Morning Americának elmondta: rengetegszer énekelték ezt a dalt a gimiben, jó emlékek fűződnek hozzá. Néhány korábbi tanuló nem tudott ott lenni a felvételen, de ők is elküldték videóüzeneteiket.

"Barbara mindig ott volt a diákjai számára, az osztálytermen belül és azon kívül is. Nagyon gondoskodó személy, imád tanítani, imádja az embereket. Bebizonyította, hogy a zene közösséget teremthet. Mi egy család voltunk, és ő volt az anya, Lu Mama" – mondta az egyik öregdiák.

"Milliószor megnéztem a felvételt" – mesélte Barbara Lueck a GMA-nak. "Csak azt sajnálom, hogy nem voltam ott, hogy halljam, ahogy fecsegnek, vagy hogy találkozzak a gyerekeikkel. Nagyon hálás vagyok, hogy ezek az elfoglalt emberek időt szakítottak arra, hogy elkészítsék nekem ezt a videót."

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kigyógyult a koronavírusból Böjte Csaba

Kigyógyult a koronavírusból Böjte Csaba

Budapesti pláza parkolójában bukkant fel a McLaren újdonsága, a GT

Budapesti pláza parkolójában bukkant fel a McLaren újdonsága, a GT

Sokat nyerhetnek a járványon, akik digitális pénzügyekben utaznak

Sokat nyerhetnek a járványon, akik digitális pénzügyekben utaznak