szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

De persze visszautasította az ajánlatot.

Szűk baráti körben ünnepelte 80. születésnapját Korda György. Az énekes nehezen élte meg, hogy betöltötte a nyolcvanat, úgy gondolja, ez az első vízválasztó évforduló az életében.

"A hetven meg sem kottyant, de most be vagyok tojva egy kicsit. Megérintett az elmúlás szele..." – fogalmazott a Borsnak a Korda, és hozzátette: még mindig rengeteg szeretetet kap, ami azonban számára mindennél fontosabb, a felesége: nála nagyobb ajándékot nem is kívánhatna.

Pedig más nő mellett is dönthetett volna korábban. "Amikor 1979-ben egy amerikai turnén voltam, egy gazdag nő hárommillió dollárt, azaz átszámítva nyolcszázötvenmillió forintot ajánlott, hogy elvegyem feleségül. Ez most is rengeteg pénz, nemhogy negyven évvel ezelőtt. Visszautasítottam, ő pedig még négy évig üldözött a szerelmével" – mesélte az énekes.

Korda nem mondja, hogy mintaházasságban élnek – ettől a jelzőtől egyébként is kirázza a hideg – de az biztos, hogy mindig kitartottak egymás mellett, soha nem árulták el a szövetségüket.

Orbán Viktor kártyázásban, éneklésben egyaránt bővelkedő éveket kívánt Korda Györgynek, mi pedig egy kvízzel ünnepeltük az énekes születésnapját.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
6,8 millió forintba kerül majd a legdrágább iPhone 12 Pro

6,8 millió forintba kerül majd a legdrágább iPhone 12 Pro

A kormány államosított, de becsúszott egy kis hiba

A kormány államosított, de becsúszott egy kis hiba

Kikerült a BBC-hez egy videó arról, hogyan raboskodik egy ujgur férfimodell a lágerben

Kikerült a BBC-hez egy videó arról, hogyan raboskodik egy ujgur férfimodell a lágerben