szerző:
T. R.
Tetszett a cikk?

Fitnesz- és sportruházatot reklámoz a fekvő Rogán Cecília.

Fotósunk lőtte az elsőre (és másodikra is) meghökkentő képeket. Rogán Antal felesége fekszik és reklámozza a sportmárkát:

A trend, a színek és a tökéletesség világa.

©
©

Mit lehet ehhez hozzátenni?

„Garantáltan jobban megy a torna, ha kényelmes és vidám színes edző ruhában vagy. Ha Frenetic fitness rucit viselsz, a kellemetlen verejték sem látszik meg ruhádon. Nem volt egyszerű dolgunk, hiszen olyan ruhát kellett alkotnunk, amiben ugrálsz, izzadsz, edzesz és mindeközben Csinos maradsz, és ami a legfontosabb összefogja a popsit és leszorítja a hasad!” Ez áll a mára Facebook-oldalán.

A weboldalon Rogán Cecília mellett Sarka Kata, valamint Rubint Réka is hirdette a márkát, de utóbbi szerződése már kifutott. Kerestük a céget, hogyan választották ki a reklámarcokat, mihelyt jelentkeznek, jelezzük. Valahol felsír egy turul.

Rogán Cecíliáról nemrég megírtuk, érmeket oszthatott a debreceni úszóbajnokságon. Rogán Cecília már korábban is volt reklámarc:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Orbán, a virológus – az EU-nak nincs oltása ilyen ellen

Orbán, a virológus – az EU-nak nincs oltása ilyen ellen

Megszólalt az Újpesten megkéselt rendőr: "Nagyon köszönöm a kiállást mellettünk!"

Megszólalt az Újpesten megkéselt rendőr: "Nagyon köszönöm a kiállást mellettünk!"

Megváltozhat a Skoda százéves emblémája

Megváltozhat a Skoda százéves emblémája