szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bár a múltban kipróbálta a kábítószert, nem értette, hogy miért került képbe a nyomozás során.

Árpa Attila eléggé meglepődött, amikor nemrég a rendőrség kopogtatott az ajtaján, miközben a barátaival pókerezett.
Hatan ültünk a teraszomon, épp kezdtünk volna játszani, amikor zseblámpával és egy aranyos drogkereső kutyával megjelentek nálam a rendőrök. Először azt hittem, egy barátom öltözött be, hogy megvicceljen, ám amikor megmutatták a házkutatási parancsot, egyértelmű lett, miről van szó
– kezdte a Blikknek Árpa, akinél végül nem találtak semmit.
A rendőrök nagyon kulturáltak és rendesek voltak. Sokáig ott voltak, mindent átnéztek, a hűtőmet, a kukámat, de még az autómat is, sőt, azt is megkérdezték, van-e más ingatlanom. Természetesen nem találtak nálam semmit, mondjuk egy doboz fájdalomcsillapítót lefoglaltak. Nem őrizgetek otthon drogot, nem vagyok díler, nem adok el senkinek. Bár azt nem tagadom, hogy a múltban kipróbáltam a kábítószert, de az nagyon régen volt, és teljes mértékben az én magánügyem.

Árpa Attila másfél héttel ezelőtt pókerpartit tartott az otthonában, amikor váratlanul rendőrök állítottak be hozzá. A színész a Blikknek elmondta: hatan ültek a teraszon, épp elkezdték volna a játékot, amikor zseblámpával és egy aranyos drogkereső kutyával megjelentek nála a rendőrök.

Először azt hittem, egy barátom öltözött be, hogy megvicceljen, ám amikor megmutatták a házkutatási parancsot, egyértelmű lett, miről van szó

– mondta Árpa, és hozzátette: a rendőrök nagyon kulturáltak és rendesek voltak.

"Sokáig ott voltak, mindent átnéztek, a hűtőmet, a kukámat, de még az autómat is, sőt azt is megkérdezték, van-e más ingatlanom. Természetesen nem találtak nálam semmit, mondjuk egy doboz fájdalomcsillapítót lefoglaltak. Nem őrizgetek otthon drogot, nem vagyok díler, nem adok el senkinek. Bár azt nem tagadom, hogy a múltban kipróbáltam a kábítószert, de az nagyon régen volt, és teljes mértékben az én magánügyem" – mondta.

Árpa nem akart panaszt tenni a razzia miatt, de úgy véli, azért ellenőrizhették, mert valaki elcsíphette, hogy a következő filmjének forgatókönyvéről beszél.

Jelenleg a Holtomiglan című filmem forgatókönyvén dolgozunk, amely a 90-es évek magyar alvilágáról szól. Mivel a filmben szerepet kap a drog is, ezért elkezdtünk kísérletezni, mivel lehet helyettesíteni. Olvastam például, hogy A Wall Street farkasa című filmben a kokain helyett zúzott B12 vitamint adtak a színészeknek. Mi is ezzel kísérleteztünk egy kellékpróbán, valamint koffeintablettával és por alapú fájdalomcsillapítóval. Erről nyilván sokszor beszéltünk egymás közt, telefonon is, sőt fegyvertípusokról és kivégzési módszerekről is, így nem lennék meglepve, ha ezt hallhatta volna valaki.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lehangoló látvány, ahogyan a 20 év rabság után kiszabadított medve még mindig a megszokott köreit rója

Lehangoló látvány, ahogyan a 20 év rabság után kiszabadított medve még mindig a megszokott köreit rója

Hunyadi Mátyás esetleges újratemetéséről beszélt Kásler Miklós

Hunyadi Mátyás esetleges újratemetéséről beszélt Kásler Miklós

Egy túszválság, amely megváltoztathatta egy amerikai elnökválasztás eredményét

Egy túszválság, amely megváltoztathatta egy amerikai elnökválasztás eredményét