szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egyedül élt, és félt kimenni a járvány miatt.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

Éhezve találtak rá az önkéntesek egy 94 éves nőre Glasgow-ban. Az idős nő öt napig nem evett, mert a koronavírus-járvány miatt félt elhagyni a lakását, és nem volt senki, aki bevásárolt volna neki.

Az Üdvhadsereg önkéntesei véletlenül találtak rá, miután a környéken bekopogtak a házakba, hogy érdeklődjenek, mire van szükségük az embereknek.

A nő egy társasház legfelső emeletén lakott. Miután rátaláltak, levest és élelmiszercsomagot adtak neki. Az Üdvhadsereg munkatársa azt mondta, az idősek közül sokan félnek elhagyni az otthonaikat, mert attól tartanak, hogy amint kilépnek, el is kapják a betegséget, és kórházba kerülnek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!