szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Meghiúsult Vitray Tamás fellépése Händel: Agrippina című operájában.

A kommentátor rejtélyes karakteréről keveset lehetett tudni, majd sokáig úgy volt, hogy a koronavírus-járvány miatt elmarad a bemutató. Pár napja azonban kiderült, hogy az előadás közönség elé kerül az Újszegedi Szabadtéri Színpadon.

A szereposztásban azonban már nincs ott Vitray neve.

Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója a Borsnak elmondta, hogy a pandémia húzta keresztül a számításaikat, sokáig bizonytalan volt az előadás sorsa, és közben nem tudtak elég időt szánni a történet átalakítására. „Végül úgy döntöttünk, kikerül a narrátor szerepe a történetből. Vitray Tamásban kiváló embert ismertem meg, remélem, lesz alkalmunk együtt dolgozni.”

A legendás tévés megerősítette a hírt, mint mondta, szomorúan vette tudomásul. „Fontos karakter lett volna, ugyanis a narrátor hozta volna közelebb a történetet a nézőkhöz. Tizennégy napig próbáltam volna, már készültem rá, hogy hetekre leköltözöm Szegedre” – mesélte.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!