szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Vajon Soros Györggyel, Gyurcsány Ferenccel, Karácsony Gergellyel, vagy kivel tárgyalhatott Alföldi Róbert az Átrium pincéjében? A nézők még szavazhatnak is!

"Gyurcsány Ferenc titkos megbeszélést folytatott a Színművészeti Egyetemről", amelyen Karácsony Gergely és Alföldi Róbert is részt vett, valamint az intézmény egyik diákja, Bohos Imre és az Egyetem-foglalás egyik szervezője, Rózsa László is - adta hírül kedden a Hír Tv, majd az értesülés átrohant a kormánymédián, a Magyar Nemzet vezető anyagban hozta a hírt. Apró hiba, hogy nem igaz, Alföldi, Gyurcsány és Karácsony is közölték, hogy szó sem volt semmilyen titkos tárgyalásról.

Alföldi ennél tovább is ment, kedden késő este a Facebookra feltöltött egy videót, amint éppen „titkos egyeztetést” folytat az Átrium pincéjében, majd amikor észreveszi a kamerát, elrohan. Még szavazni is lehet, hogy kivel egyeztetett, itt már azokon kívül, akiket a kormánymédia bedobott, megjelenik a lehetőségek között Beregszászi-Tóth Lajos és maga Soros György is.

Annak egyébként, hogy a teljesen képtelen vádakra valami még nagyobb nonszensszel válaszoljanak, vannak szép előzményei a magyar közéletben, az 1990-es évek legelején Göncz Árpád egy interjúban arra a felvetésre, hogy külföldi összekötők parancsára dolgozik, annyit válaszolt:

"Hát teljesen köztudomású, hogy én péntek éjszakánként éjfélkor egy meg nem határozott kriptában, a Kerepesi temetőben szoktam fogadni a tel-avivi összekötőmet, aki megmondja, hogy mit csináljak. Hogyha nem történik meg, akkor az izraeli-magyar határtól pár lépésnyire levő csőszkunyhóban szoktunk találkozni."

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Felcsillant a remény a Huawei előtt, úgy hívják, Intel

Felcsillant a remény a Huawei előtt, úgy hívják, Intel

Késes támadás történt a Charlie Hebdo-tragédia helyszínén, elfogták a tettest

Késes támadás történt a Charlie Hebdo-tragédia helyszínén, elfogták a tettest

Tóta W.: Orbán kifordította az agyát, nincs új ötlete

Tóta W.: Orbán kifordította az agyát, nincs új ötlete