szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila újabb celebműsorban vállalt szerepet.

Három éve mutatták be a Viszkis című filmet, szerepelt az Ázsia Expressz című utazós realityben, most pedig a TV2 a Farm VIP című tanyasi valóságshow-jában tér vissza a képernyőre Ambrus Attila.

Mint a Blikk kérdésére elmondta, a valóságshow-hoz nem fűlik a foga, de amikor elmondták, miről fog szólni a Farm VIP, belátta, ezt szívesen vállalná. „Örülök, hogy ez a műsor betekintést enged a vidéki élet nehézségeibe. Nehéz ezt a szakmát elsajátítani: állatokat tartani és élelmiszereket előállítani. Már tudom, mit kell másképp csinálnom a privát gazdaságomban.”

A lapnak azt is elmondta a korábbi bankrabló, hogy azóta soha nem jár bankba, a szabadulása óta csak kétszer voltam pénzintézetben. „Mindkét alkalommal lefagyott a számítógépes rendszerük. Rossz az aurám, ezt vicc nélkül mondom. A családunk bankos ügyeit a feleségem intézi."

A volt Viszkis szerint, aki kis országban kerül skatulyába, az ott is marad. Viszont már tudja pozitív értelemben használni a „karcos múltját”. „Amikor hívnak, hogy tartsak előadást, mindig elmondom, az életemnek az a tanulsága, hogy minden mélységből fel lehet állni, és a legfontosabb üzenet, hogy egy esély mindenkinek jár." De azt is tudja, hogy a Viszkis szerepből a haláláig nem fog kimászni.

Ambrus Attila 1993 és 1999 között 30 alkalommal rabolt ki bankokat, takarékszövetkezeteket, utazási irodákat, postákat. tizenhét év fegyházbüntetésre ítélték, Jó magaviselete miatt 12 év után 2012-ben szabadult. Azóta keramikusként dolgozik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Csak nőkből fog állni Biden kommunikációs csapata

Csak nőkből fog állni Biden kommunikációs csapata

Kórházi ágyáról jelentkezett a horrorbalesetet túlélt F1-es pilóta

Kórházi ágyáról jelentkezett a horrorbalesetet túlélt F1-es pilóta

Egy kis őssejttapasz, némi biotinta, és máris kész a minivese

Egy kis őssejttapasz, némi biotinta, és máris kész a minivese