szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Thomas Dodd koncertvideókat nézett, és úgy döntött, megváltoztatja a nevét az énekesnőére. Később semmire nem emlékezett az egészből.

A Birmingham mellett lakó harmincéves Thomas Dodd levélben tudta meg, hogy a továbbiakban már más a neve, és a továbbiakban Celine Dionnak hívják – írja a Birmingham Live. Mint kiderült, a férfi azért nem emlékezett a névváltoztatásra, mert részeg volt, miközben elkövette: karácsonykor kedvenc énekesnője koncertjét nézte, ivott, aztán 89 fontért (nagyjából 36 ezer forint) hivatalosan is megváltoztatta a nevét, majd elköltött újabb száz fontot a szükséges okiratokra.

A férfi egyelőre nem közölte munkahelyével a névváltoztatást (bár azóta valószínűleg már értesültek róla), és vezetni is csak óvatosan szokott, nehogy rendőrök nézzék meg az új iratait.

Dodd szerint a barátai általában nevetnek a történeten, egyedül édesanyja nem, de neki azt üzente, annak kell örülnie, hogy Boris Johnson miniszterelnöknek nincsenek koncertfilmjei, különben most úgy hívnák.

Dodd ugyanakkor nem akarja egy ideig visszaváltoztatni nevét az eredetire, mert meg akar próbálni bejutni Celine Dion koncertjén a színfalak mögé új nevével.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megváltozhat a Skoda százéves emblémája

Megváltozhat a Skoda százéves emblémája

A Halálos iramban rendezőjét is szexuális zaklatással vádolta meg Asia Argento

A Halálos iramban rendezőjét is szexuális zaklatással vádolta meg Asia Argento

Nem fogadja el a bérmegállapodást a Magyar Szakszervezeti Szövetség

Nem fogadja el a bérmegállapodást a Magyar Szakszervezeti Szövetség